Насіння гарбуза «Штирійський» голонасінний масляний 250 г, інкрустоване (Vitas)
Гарбуз «Штирійський»
Середньостиглий Австрійський сорт (100-120 днів від сходів) гарбуза зі сланкими стеблами.
Рослина довгоплетиста. Плід округлий, гладкий, з оранжево-зеленими смугами, масою від 4-х до 8 кг М'якоть тверда, хрустка, жовто-оранжевого кольору, нейтрального або солодкуватого смаку.
Гарбуз має темно-зелене забарвлення, що обумовлено високим рівнем вмісту хлорофілу. Насіння справді «голе», покрите лише тонкою напівпрозорою плівкою, яка не відчувається в роті і навіть корисна — містить клітковину. Їх можна відразу вживати після підсушування.
Гарбузове насіння джерело мінеральних речовин, білка, особливо цинку, лікувального гарбузового масла, антиоксидантних речовин ненасичених (легких) жирних кислот. Корисні при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, нервової системи, простати, при вугрової висипки.
Голонасінний гарбуз треба вирощувати на деякій відстані від інших сортів, щоб вони не перезапилювалися. Перед посівом насіння треба прогріти при температурі 45 С, замочити і після наклеювання висіяти на глибину 4-5 см. Оптимальна температура для росту та розвитку рослини 22-25 С.
Збір врожаю проводиться по мірі дозрівання (серпень, вересень).
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Гарбуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Группа спелости | Ранньостигла |
Класс семян | Еліта |
ГМО | Ні |
Виробник | Vitas |
Країна виробник | Україна |
Характеристики насіннєвого матеріалу | |
Репродукція | Еліта |
Зберігання | |
Термін зберігання | 48 міс |
- Ціна: 210 ₴