Кошик
1165 відгуків
Загальне замовлення від 500 грн. Умови замовлення 👉Докладніше
+380 (99) 780-88-24
+380 (68) 911-53-10
+380 (68) 911-53-05
+380 (99) 780-88-42
Промрынок "7-й километр", Одеса, Україна
«Best Harvest», товари для саду та городу гуртом, інтернет-магазин
Залишити відгук
Насіння Коріандру (кінза) "Нектар" 1 кг, фото 2

Насіння Коріандру (кінза) "Нектар" 1 кг

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Коріандр "Нектар"

Середньопізній сорт. Від сходів до зрізання на зелень 30-40 днів.

Дуже популярний і широко використовується в кулінарії. Листя додають у салати. Застосовують як лікарську та ароматичну рослину, і як сировину для виготовлення косметичних препаратів. Особливо цінується сухе насіння. Крім того, коріандр розводять і як чудову декоративну рослину. Насіння використовують як кулінарну приправу. У кулінарії знаходять застосування і насіння, і коріння, і зелень коріандру, відома також під назвою кінза.

Насінням коріандру ароматизують лікери, в сушеному і подрібненому вигляді його додають у випічку і кондитерські вироби, супи, ковбаси (наприклад, тюрингські), сири, м'ясні та рибні страви, салати. Мелений коріандр дуже швидко втрачає смак і аромат, тому краще купувати цільне насіння коріандру. Перед розмелюванням необхідно злегка обсмажити його на сухій пательні - так насіння стане більш ароматним.

Кінзу, тобто зелене молоде листя коріандру, використовують у більшості країн Сходу (особливо в Таїланді, В'єтнамі, країнах Закавказзя): зелень коріандру за смаком і ароматом сильно відрізняється від насіння. Вона незамінна в салатах, її додають у супи, м'ясні та овочеві страви, причому ніколи не піддають тепловій обробці. Також дуже широко листя коріандру використовують у Латинській Америці, особливо в Мексиці, саме тому в багатьох штатах США зелень коріандру навіть іменують "мексиканською петрушкою".

Коріння коріандру також використовують у кулінарії - у нього більш приглушений, ніж у листя, смак. Якщо коріння коріандру висушити і розмолоти, вийде чудова приправа. У тайській кухні з кореня коріандру роблять соус до м'ясних страв: корінь коріандру товчуть із часником, додають арахісову олію і перець.

Склад:

Коріандр містить харчові волокна, органічні кислоти, крохмаль, золу, вітаміни (А, РР, В1, В2, С), макроелементи (кальцій, магній, натрій, калій, фосфор) і мікроелементи (залізо, йод).

Основні атрибути
КультураКінза
Тип продукціїПосівний (насіння)
Сорт/ГібридСорт
Группа спелостиПізньостигла
Класс семян1-й клас
ГМОНі
Країна виробникУкраїна
Характеристики насіннєвого матеріалу
Репродукція1-я
Схожість70 %
Упаковка
УпаковкаПакет
  • Ціна: 65 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner