Кошик
1382 відгуків
Замовлення від 500 грн. ❗️ТІЛЬКИ 100% передоплата на ФОП❗️👉Докладніше

У зв'язку з ситуацією в країні, на жаль, компанія працює в укороченому графіку. ВІВТОРОК, П'ЯТНИЦЯ та НЕДІЛЯ - НЕРОБОЧІ ДНІ

+380 (99) 780-88-42
+380 (68) 911-53-05
+380 (68) 911-53-10
+380 (99) 780-88-24
Промринок "7-й кілометр", Одеса, Україна
«Best Harvest», товари для саду та городу гуртом, інтернет-магазин
Залишити відгук
Насіння капусти «Дітмаршер Фрюєр» 1 г, фото 2

Насіння капусти «Дітмаршер Фрюєр» 1 г

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Капуста «Дітмаршер Фрюєр»

Необроблене насіння.

Характеристика сорту:

  • Сорт раннє стиглий.

  • Висока дружність дозрівання плодів.

  • Шкіряні щільні, округлої форми, масою 800-1100г.

  • Спереджають через 76-112 днів після висаджування розсади.

  • Має чудовий товарний вигляд. Використовують у свіжому вигляді.

АГРОТЕХНИКА:
Висівають на розсаду з 15мартом з інтервалом у 2-3 дні (для продовження збирання) до кінця березня. Через 8-10 років після появи сходів, сітківці висаджують у стаканчики розміром 6х6 см.

На постійне місце висаджують, коли розсада має 4-5 справжніх листочків, з 25 квітня по 5 травня, за схемою: відстань між рядами 40-45 см, між рослинами в низці 20-25 см.

Найкращі попередники — бобові та зернові, огірки, цибуля та коренеплоди. Найкращі ґрунти — сухисті з високим вмістом гумусу, з нейтральною або слабокислою реакцією. Прибирання проводять у жовтогарячій камері. Вживають у свіжому вигляді. 

 

Упаковка
Вага0.001 г
УпаковкаПакет
Основні атрибути
ВиробникАгролінія
Країна виробникУкраїна
Вага упаковки1 г
Тип продукціїПосівний (насіння)
КультураКапуста
Сорт/ГібридСорт
Класс семян1-й клас
ГМОНі
Група стиглостіРанньостигла
Маса плоду1000 г
Колір плодуБілий
Характеристики насіннєвого матеріалу
Репродукція1-я
Агрономічні характеристики
Тип вирощуванняУніверсальні
Строки дозрівання90 дн
Користувальницькі характеристики
Замовлення кратно20 шт
  • Ціна: 3,50 ₴
  • Мінімальне замовлення: 20 шт.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner